Vazhdojn bashkpunimet me 2 Kompanit ndaj K.F.Lugin

Zyrtare:

Vazhdojnë bashkpunimet edhe për 1 vjet ndaj Klubit futbollistik Lugina nga Hefa GmbH ,dhe Extra Montages

 • Extra Montages

• Hefa GmbH

Ata tashmë i konsiderojn djemt e klubit futbollisitk "Lugina" si ambasador të Luginës.

Klubi futbollistik "Lugina" tashmë ka djem të moshave të ndryshme të cilët janë sportdashës dhe luajnë për këtë klub.

Shpresojmë që ky të jetë një indikator që në të ardhmen sponzorët të shtohen edhe më shumë.

Ju falemnderit  ju jemi mirënjohës gjithmon.Kurse për kompanitë tjera të interesuara të na bashkangjiten, të përkrahin dhe reklamojnë markën(logon) e tyre, për më shumë na kontaktoni në numrat posht tel:+381621448041, 

ose në mesazh të faqes.

K.F.LUGINA