Kryesia e klubit

Nagip Jakupi

Kryetar

Trainer i grupmoshes U 17,  U 15 , U 10

Tel:+381621448041

Email: nagip.jakupi08@gmail.com

Datëlindja:20.09.1990


Ardian Agushi

Sekretar

Tel :  +381637148078

Email :ardian-agushi@outlook.com  

Datëlindja : 17.02.1990

Jeton Rexhepi

-Nënkryetar i Klubit futbollsitik Lugina 

-Trainer i Fatosave U 13

Email:Jetonrexhepi85@hotmail.com

Datëlindja:13.12.1985

Tel:+381638434315

Fitor Abdullahu

Infermier i Përgjithshem-Punon në Emergjencen e Shtëpisë së Shëndetit Preshevë prej 2009.

Prej 2015 është i angazhuar si staf Mjeksorë për përkujdesjen e lojtarëve të të gjitha moshave në Shkollen e futbollit Lugina Preshevë.

Tel:+38162661162

Email:art_abdullahu@hotmail.com, fitorabdullahu@gmail.com

Datlindja:01.07.1982


Agim Saqipi

Antar i Kryesis Klubit futbollistik Lugina 

Tel:+381601490500

Arbënor Sefiu

-Antar i Kryesis Klubit futbollistik Lugina 

-Trainer i grupmoshes U 7 dhe U 9 

Tel:+381628912211

Bekim Ymeri

Antar i Kryesis dhe Përfaqësues i Klubit futbollistik Lugina 

Tel:+381637544261

Enver Sahiti

Enver Sahiti 

Trainer i Seniorëve 

Tel:+381637216533


Ermal Azemi

Ermal Azemi 

Fotograf zyrtarë i Klubit futbollistik Lugina