Java e 1-parë e Liges së Rrethit Pçinjes

Fillim i mbarë nga Klubi jonë

Java e 1-të  e Ligës së Rrethit të Pçinjes

K.F.Lugina 2-1 Južna Pruga                 

                  (1-1)

Golashenues:Sulejman Jashari 1x                                      :Nagip Jakupi 1x 

Falemnderojm Sponzoret për mbështetjen ndaj klubit tonë dhe falemnderojm fotografin e klubit Ermal Azemi 

HEFA GmbH

Sponzor Medial Rtv Aldi

K.F.LUGINA KRENARIA E LUGINES PRESHEVËS