z.Lulzim Malici viziton Klubin futbollistik Lugina

Biznismeni që jeton në Munchen të Gjermanis z.Lulzim Malici viziton Klubin futbollistik Lugina sot gjatë seances stërvitore.

Gjatë seances stërvitore z.Malici mori fjalen dhe ishte shum i knaqur me punen që bënë klubi jonë , po ashtu premtoi se do të vazhdojë përkrahjen ndaj klubit tonë, z.Malici uroj klubin të jetë një vit i sukseshëm dhe të rradhitemi si ekipi më i mire i ligës se rrethit të Pcinjes, gjegjësisht të kalojme në një lige më lart ku dhe pastaj nuk do të mungojnë as përkrahja e donatorëve private.

Klubi futbollistik Lugina falemnderon z.Lulzim Malicin për viziten.

K.F.LUGINA KRENARIA E LUGINES PRESHEVËS