K.F.Lugina falemnderon Komunen për mbështetje

Falënderojmë Komunën e Preshevës për financimin e projektit për sezonin 2020, në bazë të programit për zhvillimin dhe përparimin e futbollit në Komunën e Preshevë, theksojm se Komuna e Preshevës vazhdimisht ka mbështetur Klubin tonë.

K.F.Lugina ka filluar stërvitjet intezive me të gjitha kategorit në kuadër të përgaditjeve për edicionin 2020, klubin tonë po e përcjell një frymë e re urojm që çdo gjë të shkoj sipas planit.

Njëherit kryesia e klubit të gjithë futbollistëve dhe stafit të trajnerëve iu uron suksese, dhe punë të suksesshme gjatë këtij viti 2020 

Falënderit Komunës Preshevës për besimin ndaj projektit tonë 

K.F.LUGINA KRENARIA E LUGINES PRESHEVËS