Zyrtare:Uji Pika i bashkangjitet Klubit Lugina

Qdo ditë e më shumë bizneset po i bashkohet Klubit ku sot edhe zyrtarisht i bashkangjitet Klubit futbollsitik Lugina, Uji Pika për freskin e lojtarëve në seanca stërvitore dhe ndeshje zyrtare.

Faleminderit bashkëvendas Qendrim Selimi-Uji Pika  , për freskine që i jep gjitha kategorive të K.F Lugina ☺