Java e 22 e Liges së Rrethit Pçinjes

Java e 22-të  e Ligës së Rrethit të Pçinjes  dhe ndeshja e fundit e Kampionatit 

Bsk Bujanoc 0-1 K.F.Lugina

Golashenues:Fuad Sinani 1x 

K.F.LUGINA KRENARIA E QYTETIT PRESHEVËS