Zyrtare:K.F.Lugina ndërpren stërvitjet për shkak v

Të dashur prindër dhe fëmijë të Shkolles futbollit LuginaBazuar në vendimin e Qeverisë së Sërbis për ndërprerje të procesit mësimor si masë  për parandalimin e COVID-19, ju informojmë se edhe Shkolla e Futbollit Lugina do ti ndërprejë aktivitetet e veta, deri në njoftimin e rradhës nga klubi.

Deri atëherë, qëndroni të shëndetshëm!

Me rrespekt nga Shkolla e futbollit Lugina⚽️