Zyrtare:Nis bashkpunimi me Skenderbeun

Kryetari i Klubit futbollistik Lugina Nagip Jakupi dhe përfaqësuesi i klubit Bekim Ymeri zhvilluan një takim me Presidentin e Skënderbeut Ardjan Takaj ku biseduan dhe u dakorduan për një bashkpunim mes Klubit Lugina dhe Skënderbeut që lojtarët me cilësi më të mirë (Talentat) të jenë në prova tek Skënderbeu, një bashkpunim shum i frytshem për rinin e Lugines Preshevës 

Mbas takimit zyrtarë drejtuesit e Klubit dhuruan një bluzë Presidentit A.Takaj të K.F.Lugina me numer 10.

K.F.LUGINA KRENARIA E LUGINES PRESHEVËS