Zyrtare:K.F.Lugina dhe Rtv Aldi vazhdojn marveshje

Zyrtare:Kryetari Nagip Jakupi dhe Drejtori i Rtv Aldit  Isuf Memeti kanë vazhduar marveshjen si sponzor medial i K.F.Lugina 

Lajmi më i ri gjatë dites së sotme ?

Klubi futbollistik Lugina ka vazhduar edhe zyrtarisht marveshjen me Rtv Aldi .

Tani tifozet e K.F.Lugina në diasporë po ashtu edhe në vendlindje mundë ti ndjekin ndeshjet si vendas në Rtv Aldi.

Aty ku puna dhe sukseset kolektive janë në rend të parë.Suksesi jonë është edhe suksesi i qytetit tonë.

Falemnderit Rtv Aldi sponzor Medial.

K.F.Lugina Krenaria e Lugines Preshevës