Njoftim për bizneset ose kompanit New Kit 2019-202

Njoftim  për bizneset, kompanitë të cilat dëshirojnë të jenë pjesë e K.F.Lugina në edicionin 2019/2020

K.F.Lugina ka hapur ofertën e re për edicionin 2019/20 e cila është reklamimi i bizneseve apo kompanive të interesuara në fanelat zyrtare të këtij edicioni.

Hapësirat reklamuese të cilat do jenë të hapura për të gjitha kompanitë serioze janë si në vijim:

• Hapësira reklamuese përpara në gjoks;

• Hapësira reklamuese në dy krahët e fanelave;

• Hapësira reklamuese prapa në shpinë;

• Hapësira reklamuese në shorce;

Kompanitë e interesuara të na bashkangjiten, të përkrahin dhe reklamojnë markën(logon) e tyre, për më shumë na kontaktoni në numrin posht tel:+381621448041,

Ose në mesazh të faqes!

K.F.Lugina  ⚪️