Zyrtare:Është arritur marveshje për printimin e bl

Me moton K.F.Lugina meritonë gjithnjë më shumë mbështetje sot edhe zyrtarisht është arritur marveshja për partneritetin e dizajnimin dhe  printimin e bulzave, trenerkave , maicave etj..... "

 Falemnderojmë Pro Design për marveshjen e arritur.

Ju faliminderit