Konferenca e Klubeve e mbajtur sot në Nish

Kryetari i Klubit N.Jakupi dhe Sekretari A.Agushi ishin sot në koncferencen e Klubeve në Nish ku dhe u njoftuan për fillimin e Liges,  këtë vit K.F.Lugina do ta rris aktivitetin me 4 Kategori do të marr pjesë ku si risi janë aktivizimi i Kadetëve.

Kjo është hera e parë në Histori të futbollit Preshevar me aktivizimin e Kadeteve në Ligen e Rrethit Nishit pra edhe hera e parë që një Klub futbollistik të garoj në gara zyrtare me 4 kategori të cilët janë:

1.K.F.Lugina - Senior - Pçinska Lig

2.K.F.Lugina - Kadetet U 17 - Riss II 3.K.F.Lugina - Pionir U 15 - Riss II 4.K.F.Lugina - Fatosat U 13 - Riss II 

Qka po pret ejani edhe ju bëhuni pjesë e familjes së madhe Lugina.

K.F.LUGINA KRENARIA E QYTETIT PRESHEVES