K.F.Lugina ftonë gjithë të rinjët të jenë pjesë e

Klubi futbollistik Lugina lajmron gjithë  të rinjët, futbollist, të cilët mendojn se mundë të kontribojn dhe ta dëshmojn veten në Klubin tonë,  ju njoftojm se është hapur  afati kalimtar veror prej dates 17.06.2019 deri 31.08.2019  për futbollist dhe për transfere.

Gjithë të interesuarit le të lajmrohen në: inbox ose në!

nr.tel:+381621448041, nr.tel:+381637148078,

Ju mirepresim në Zyren e Klubit Lugina , rruga 15 nëntori Preshevë 

I juaji K.F.Lugina ⚽️