Shkolla e futbollit Lugina falemnderon prinderit

Të dashur fëmijë , të nderuar prindër.Se pari ju faliminderoj për vullnetin e shprehur , dëshirën dhe çasjen ,  që fëmijet e juaj të merren me sport .

Nga java qe lam pas , do të jemi në pushime verore . 

Shkolla e Futbollit "Lugina" së pari ju falimderojmë për BESIMIN dhe mbështetjen për të vazhduar me këta fëmijë të mrekullushëm .Jemi jashtzakonishtë të knaqur me ju prindër , dhe posaqërisht me fëmijët tuaj . 

Shkolla e futbollit Lugina si qëllim primar ka edukimit femijes ,te jene shëndet plot,  pastaj zhvillimin e aftësive fizike .Pa qenë të edukuar dhe shëndet plot , asnjë arritje nuk ka vlerë për ne si qenje humane .

Të nderuar prind me bashkpunimin tuaj , ne po krijojmë një gjeneratë të edukuar , të aftë të pranojmë njeri tjetrin ashtu siç jemi , dhe sukset sportive do të janë vetëm çeshtje kohe dhe moshe.Ne do të vazhdojmë me stërvitje në muajin gushtë në sezonin e ri me plot të reja .

Me shume dashuri,  rrespekt , dhe profesionalizëm .

Ju faliminderit , shpresoj të jeni dhe ju të kënaqur me punën tonë ... 

Sezoni ri po na pret☺