Shembulli më i mirë për nxënësit e Sh.f.Lugina

Endrrat tuaja ndjeki deri në fund

Të dashur miqë sot ju prenzatojme Samir Mehmeti me vite me rradhe futbollist i Klubit futbollit Lugina , sot ai futbollist profesionist në Superligen e Austrijes me ekipin Fc Blau Weis 

Nxënes të dashur puna dhe sakrifica për tu bërë futbollist me bindje të fort shihet rezultati i Samirit.

Mos hic dore nga endrrat e tuaja , ti mundesh.K.F.Lugina ❤