Sh.f.Lugina neser ndeshje miqësore me gjitha kateg

Lajmrohen nxënësit e Shkolles futbollit Lugina   se grupmoshat: 2008-2009-2010 2011, nesra do të zhvillojn  ndeshje miqsore me K.F.Tërnocin

Takimi dhe nisja bëhet nga zyrja e Klubit, të gjithë fëmit të jenë ora 8-30 tek zyrja.

Sh.f Lugina ⚽️