n'Kosovë Show me ftesë të Shpetim Deskut për K.F.L

Shkolla e futbollit Lugina ishte i ftuar në Emision n'Kosovë Show në Prishtin një knaqësi për fëmijet e Shkolles futbollit dhe një falemnderim për ftesen Shpetim Deskut Sh.f.Lugina

K.F.LUGINA KRENARIA E QYTETIT PRESHEVËS