Njoftim për nxënësit e Shkolles futbollit Lugina

Njoftojm nxanësit e Sh.f.Lugina Pioniret (2004-2005) dhe Fatosat( 2006-2007) se neser ditë e Mërkurë do ti bëjnë kontrollat mjeksore në ora 16:00 tek ndertesa Meni pasi që Liga e Rrethit e Nishit fillon me dat 17.03.2019