Sh.Aliti edhe zyrtarisht pjesë e 2 Korrikut Prisht

Zyrtare: Klubi Futbollistik 2 Korriku nga Prishtina transferon lojtarin Shefki Aliti nga Sh.f.Lugina Lojtari i Shkolles së futbollit Lugina edhe zyrtarisht është transferuar në 2 Korrik , i lindur në Nasalc datlindja 2003, 15 vjeçarë, 

Klubi futbollistik Lugina faleminderon Sh.Alitin për kontributi që ka dhënë dhe i dëshiron suksese në karrier.