Nagip Jakupi takim me Kryesin e Klubin Kosova Munc

Viti 2019 për Klubin Futbollistik Lugina filloj me gjëra të mira. Kryetari i Klubit Nagip Jakupi takim me kryesin e klubit Kosova Munchen nga Gjermania Biseda të ndryshme në të mirën e sportit në Preshevë që do të zhvillohen gjatë vitit 2019. 

1. Bashkëpunime ndërmjet Klubit Lugina me Fc Kosova Munchen 

2. Mundësi avancimi të rinis 

3. Zhvillimi i ndeshjeve miqësore me ekipën A 

4. Dhe shumë biseda tjera me rëndesi shoqërore dhe sportive


 K.F.LUGINA KRENARIA E QYTETIT PRESHEVËS